ΑΡΘΡΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & MARKET INSIGHTS

CAPITAL RAISE | Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Outstream Laboratory® on November 22, 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Από το Less Than Zero & τα αλλεπάλληλα χτυπήματα της μοίρας στις εταιρείες στην Αγγλία, την Ελληνική ΙΚΕ, στο αποκορύφωμα όλων των μαχών: την Outstream A.E, τον πιο καινοτόμο πάροχο επιχειρηματικών υπηρεσιών της Ευρώπης.

🔘 Η τεχνογνωσία και η τεράστια εγχώρια και διεθνής εμπειρία που αποκόμισαν όλα αυτά τα χρόνια η Outstream Laboratory & η Fotis Grontas & Associates συνενώνονται σε ένα πλέον Ενιαίο Εταιρικό Σχήμα, την Outstream S.A. η οποία αμέσως μετά την σύστασή της εισέρχεται στα διεθνή χρηματιστήρια.

🔘 Η είσοδος στα χρηματιστήρια σημαίνει De Facto την θεαματική αύξηση της κάθε μετοχής από την πρώτη ημέρα, όπως επίσης και το σημαντικότερο: απόλυτη διαφάνεια επιβαλλόμενη από τον νόμο όλων των συναλλαγών και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

🔘 Η Outstream S.A. αποτελεί πλέον Επιχειρηματικό Κέντρο, όπου σε έναν μοναδικό συνδυασμό παρέχει Συμβουλευτική & Καθοδήγηση Επιχειρήσεων, Συμβουλευτική Ευρωπαϊκών Επιδοτήσεων, Εταιρική Νομική Συμβουλευτική, Εξατομικευμένα Εξαγωγικά Προγράμματα, Ειδικά προγράμματα ανάπτυξης Startups, επίλυση διαφορών, εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, Στρατηγικό Marketing, Branding, Digital Marketing, e-commerce development & consulting με το επίσης καινοτόμο πρόγραμμα μας Outstream 360° eCommerce | All-In-One Program (το οποίο αποκτά διαρκώς και με γεωμετρική αύξηση νέους πελάτες σε Ελλάδα & Εξωτερικό σε βάση μηνιαίας συνδρομής), ψηφιακό μετασχηματισμό των Ελληνικών επιχειρήσεων σε world-class level, financial, legal & accounting, όπως και μια σειρά ακόμη εξατομικευμένων στις ανάγκες κάθε επιχείρησης υπηρεσιών,
ΚΑΙΝΟΦΑΝΩΝ για τα διεθνή και τα Ελληνικά δεδομένα.

Με την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου η Outstream S.A.:

☑ Αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ικανές να ανταπεξέλθουν σε κάθε ανάγκη αύξησης προσωπικού

☑ Σε πρώτη φάση τετραπλασιάζει το εξειδικευμένο προσωπικό της

Δεκαπλασιάζει το διαφημιστικό της budget σε Ελλάδα και εξωτερικό φτάνοντας και στις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

☑ Δημιουργεί ξεχωριστό τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης ενός εντελώς νέου πεδίου, τον Βιομηχανικό Αυτοματισμό έτσι ώστε να δημιουργήσει προϊόντα βιομηχανικού λογισμικού κατοχυρωμένα με διεθνείς πατέντες για να καλύψει αρχικά την επείγουσα ανάγκη της Ελληνικής Βιομηχανίας για την μετάβασή της στην Βιομηχανική Επανάσταση 4.0, ανάγκες που μέχρι τώρα καλύπτονταν αναγκαστικά από ξένες εταιρείες καθώς στην χώρα μας υπάρχει μόνο…. μια εταιρεία βιομηχανικού αυτοματισμού & ψηφιακού μετασχηματισμού σε industrial 4.0.

🔴 PREDICTIONS

Σύμφωνα με τις οικονομοτεχνικές προβλέψεις η ανάπτυξη της εταιρείας κατά το πρώτο έτος λειτουργίας πρόκειται να ξεπεράσει ρεαλιστικότατα το 2.000% ενώ μέχρι το τρίτο έτος άνω του 8.000% σύμφωνα με συντηρητικές προβλέψεις, καθώς η δραματική αύξηση budged & προσωπικού εξ’ ορισμού πρόκειται να επιφέρει δραματική άνοδο των οικονομικών στοιχείων.

🔴 Αποδοχή Ιδρυτικών Μετόχων (Pre Listers):

Σύμφωνα με την βαθιά κοινωνική αντίληψη του ιδρυτή της εταιρείας αποκλείονται μεγαλομέτοχοι και funds:

Θεωρούμε πως από την κοινωνία λάβαμε όλα αυτά τα χρόνια και στην κοινωνία πρέπει να αποδώσουμε:

ΕΙΔΙΚΑ οι ιδρυτικοί μέτοχοι (και γενικά οι υπόλοιποι) γίνονται αποδεκτοί όταν είναι ιδιώτες, ή ιδιοκτήτες μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων όπως αυτές ορίζονται από την φορολογική μας νομοθεσία.

Δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε τους πλούσιους πλουσιότερους (ειλικρινά να χαίρονται την περιουσία τους αλλά δεν έχουν πραγματική ανάγκη),

Αλλά αντιθέτως να παρέχουμε στους καθημερινούς αγωνιστές της ζωής και των επιχειρήσεων την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ζωές τους.

ΥΓ.
Προς τους ιδρυτικούς μετόχους:
Ετοιμαστείτε να (συν)γράψουμε ιστορία.

 

Φώτης Γροντάς

Founder & Director

Outstream Laboratory SMPC | Greece

Outstream Laboratory Limited | England

Fotis Grontas & Associates | England

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Συμπληρώστε την φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση με την συμπλήρωσή της, ενώ τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται στο απόλυτο.

    go to top of page