5 ΔΩΡΕΑΝ E-SHOP ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Outstream Laboratory® on January 7, 2021
5 ΔΩΡΕΑΝ E SHOP
Εδώ ήταν το ’10 που άνοιξε το πρώτο γραφειάκι των 18 τετραγωνικών με budget Less Than Zero, πολύ πριν το Λονδίνο, τους διεθνείς πελάτες το consulting και τόσα πολλά άλλα…
.
Εδώ ήταν που δημιουργήθηκε το πρώτο μας “παιδί”, ο Επαγγελματικός Οδηγός Ευόσμου που (με αίμα και ιδρώτα) έδωσε την αρχική ώθηση και που ακόμη και σήμερα δέχεται το μνημειώδες ποσοστό για τοπικό οδηγό των 54.000 επισκέψεων τον μήνα.
.
Εδώ, στον Εύοσμο έγιναν όλα και επειδή οι Επιχειρήσεις δεν είναι μόνο κέρδη αλλά και ευθύνες και επίσης  επειδή οι Επιχειρήσεις ΟΦΕΙΛΟΥΝ να προσφέρουν στην κοινωνία – ούτε καν ως πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά απλώς επειδή πρέπει.
.
Υπερήφανα η Outstream Laboratory ανακοινώνει την δημιουργία 5 απολύτως ΔΩΡΕΑΝ Ηλεκτρονικών Καταστημάτων σε επιχειρήσεις λιανικής που εδρεύουν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
.
E-shop που δεν θα υπολείπονται ούτε τελείας από τα καλύτερα του ανταγωνισμού στο είδος τους, κι όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι δέουσες ενέργειες για να λάβουν οι ιδιοκτήτες τους στο ακέραιο την πολυαναμενόμενη επιδότηση ΕΣΠΑ ώστε να μπορούν να προβούν σε ισχυρές προωθητικές ενέργειες.
.
Όλη η κατασκευή, η εκπαίδευση στην χρήση τους η συμβουλευτική για το digital marketing, το κόστος του domain name και του hosting παρέχονται από εμάς απολύτως ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία υποχρέωση προς τα εμάς.
.
Για την τελική επιλογή των 5 επιχειρήσεων θα υπάρξουν οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, οικονομικά έτσι ώστε να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί περισσότερο και κοινωνικά με κριτήριο την ηλικία, την οικογενειακή κατάσταση κ.α.
.
Οι πέντε επιχειρήσεις που θα επιλεγούν τελικώς ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
.
Η Outstream Laboratory δεν κάνει ελεημοσύνες για να επιδείξει “ευαισθησία” ως μέσο έμμεσης προβολής.
.
Πιστεύουμε βαθιά στην αλληλεγγύη και αλληλεγγύη δεν είναι το φιλικό χτύπημα στην πλάτη είτε οι (χωρίς κανένα κόστος) “συγκινητικές” δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα.
.
Αλληλεγγύη είναι το έμπρακτο, η πραγματική (όσο και σιωπηλή) αρωγή στους συνανθρώπους μας.
.
Καλούνται λοιπόν όλες οι μικρές επιχειρήσεις λιανικής του Ευόσμου που έχουν πληγεί τόσο εξοντωτικά βαριά από την πανδημία να υποβάλουν το αίτημα τους για δωρεάν eshop στο e-mail lab@outstream.gr είτε να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδαφέροντος στο κάτω μέρος της σελίδας  ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία επιλογής και κατασκευής (θα υπάρξει ανακοίνωση και προωθητική ενέργεια από την εταιρική μας σελίδα ώστε να επαρκής διάδοση).
.
ΥΓ.
Οι κοινωνίες των ανθρώπων είναι ανθρώπινες όταν συμμετέχουν ενεργά αυτοί που τις αποτελούν, οι άνθρωποι.
Η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια, η συνεργασία δεν αποτελούν κάποια ιδιότυπη, κατά βούληση ευχάριστη “παρέκκλιση” αλλά σοβαρή υποχρέωση του ανθρώπινου πολιτισμού.
.
.
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ.
.
.
Fotis Grontas
Founder & Director
Outstream Laboratory

αναλυτικά οι προδιαγραφές

#   E-shop βασισμένο στο CMS του WordPress, της πλέον διαδεδομένης πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου & πώλησης προϊόντων παγκοσμίως, και με την καλύτερη απόκριση στις αναζητήσεις Google παγκοσμίως.

 #   Λογισμικό e-shop WOO COMMERCE, το πιο διαδεδομένο πλέον παγκοσμίως, λόγω της ευελιξίας και ευκολίας χρήσης του.

 Φιλοξενία σε Ελληνικό Server με αποτέλεσμα εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας και τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις Google.

 Κορυφαία αισθητική και λειτουργικότητα, με αποτέλεσμα την εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

#    Χώρος 5 Giga (αρχικά), απεριόριστο Bandwidth.

#    Κανείς περιορισμός σε αριθμό προϊόντων-κατηγοριών

#   Κανείς περιορισμός σε αριθμό φωτογραφιών

#    Κανείς περιορισμός σε ποσότητα κειμένων.

#    Απεριόριστες σελίδες

#    Gallery με κινούμενη εικόνα (ανά προϊόν και ανά κατηγορία)

#    Google Analytics για ενδελεχή έλεγχο της επισκεψιμότητας

#   Full Mobile Functionality  προσαρμόσιμο απόλυτα σε όλες τις οθόνες και συσκευές

#   Τέσσερις τρόποι πληρωμής: Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα, PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Αντικαταβολή

#   Εκπαίδευση στην χρήση του e-shop, στην ανάρτηση/τροποποίηση/διαγραφή/αλλαγή προϊόντων μέχρις ότου να μην υπάρχει καμία απορία, διαρκής υποστήριξη 24/7 για την χρήση και την λειτουργία του.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

    go to top of page