κατασκευή eShop

illigit gk gr outstream laboratory production 3

Αποκτήστε το άψογο e-Shop από την Outstream σε πολύ χαμηλό κόστος και οδηγήστε την επιχείρησή σας σε μια εντελώς νέα εποχή.
12 χρόνια τώρα με εκατοντάδες έργα στο ενεργητικό μας έχουμε συνεργασίες με επιχειρήσεις κάθε κλάδου από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη, ενώ οι πελάτες μας βιώνουν στο 90% των περιπτώσεων αύξηση τζίρου κυριολεκτικά άνω του 300%

προδιαγραφές

# eShop βασισμένο στο CMS του WordPress, της πλέον διαδεδομένης πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου & πώλησης προϊόντων παγκοσμίως, και με την καλύτερη απόκριση στις αναζητήσεις Google παγκοσμίως.

# Λογισμικό e-shop WOO COMMERCE, το πιο διαδεδομένο πλέον παγκοσμίως, λόγω της ευελιξίας και ευκολίας χρήσης του.

# Φιλοξενία σε Ελληνικό Server με αποτέλεσμα εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας και τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις Google.

# Κορυφαία αισθητική και λειτουργικότητα, προσαρμόσιμο αυτόματα σε όλες τις συσκευές & αγορές με 3 κλικ – με αποτέλεσμα την εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

# Απεριόριστες κατηγορίες, σελίδες, προϊόντα

# Απεριόριστη εκπαίδευση στην (πολύ εύκολη χρήση του) για την ανάρτηση των προϊόντων σας, αλλαγές τιμών, προσφορών κτλ.

# Αυτόματη Διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας με τις πλατφόρμες του Facebook, Instagram & Google, ώστε ανά πάσα στιγμή οι πελάτες σας να μπορούν να δουν, να διαλέξουν και να αγοράσουν τα προϊόντα σας από τα Social Media και την Google, πριν καν μπουν στο eShop σας!

# FACEBOOK STORE – αυτόματος συγχρονισμός όλων των προϊόντων σας με την σελίδα σας Facebook, νέων προϊόντων, εκπτώσεων, προσφορών, δυνατότητα διαφήμισης Carousel

# INSTAGRAM STORE – αυτόματος συγχρονισμός όλων των προϊόντων σας με την σελίδα σας Instagram, νέων προϊόντων, εκπτώσεων, προσφορών, διαφήμιση με tags στα προϊόντα

# GOOGLE MERCHANT – αυτόματος συγχρονισμός όλων των προϊόντων σας με την σελίδα σας Instagram, νέων προϊόντων, εκπτώσεων, προσφορών, απευθείας στις αναζητήσεις Google!

H Outstream Laboratory καινοτομώντας διαρκώς, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πιο προηγμένο λογισμικό ανάλυσης επισκεψιμότητας, το DeepMind Analytics® 100 φορές πιο ισχυρό και ακριβές από το Google Analytics - πληρώντας όλες, κατά γράμμα όλες, τις απαιτήσεις του GDPR.

# Δεκαπενθήμερες & Μηνιαίες αναφορές επισκεψιμότητας, ποσοστού εγκατάλειψης καλαθιού και διαρκείς ενέργειες μεγιστοποίησης του Conversion Rate, ήτοι του ποσοστού των επισκεπτών σε πελάτες.

# Ανάλυση επισκεψιμότητας σε επίπεδο όχι απλώς πόλης αλλά γειτονιάς! Live παρακολούθηση των επισκεπτών ανά σελίδα/κατηγορία/προϊόν/καλάθι αγοράς.

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στην πληροφορική, μήτε να ξοδέψετε μια περιουσία. Χρειάζονται χαμηλού κόστους, συντεταγμένες ενέργειες για να βρεθεί το eshop σας να παράγει πωλήσεις και σταδιακά από τα ίδια του τα κέρδη να τροφοδοτεί τις διαφημίσεις-δημιουργώντας έτσι μια ανοδική σπείρα που σταματά… εκεί που σταματούν οι δυνάμεις σας ή οι επιθυμίες σας.

kalfidis imac

Το κόστος του eShop σας θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις σας, ωστόσο σας διαβεβαιώνουμε πως θα έχετε σε πολύ οικονομικό κόστος άριστο αποτέλεσμα.

συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    go to top of page