κατασκευή ιστοσελίδων

markakis mockup2 2

δημιουργούμε μαζί ψηφιακά έργα τέχνης μοναδικού σχεδιασμού & ποιότητας που εκτοξεύουν την επιχείρηση, την παροχή των υπηρεσιών σας, το ιατρείο σας σε εντελώς νέα επίπεδα
Βρεθείτε και αναγνωριστείτε από νέους,  δυνητικούς πελάτες με εξαιρετικά ισχυρή ψηφιακή παρουσία - αποτέλεσμα συνδυασμού στις αναζητήσεις Google, σελίδες Facebook, Instagram, LinkedIn & Google Business καταχωρήσεις όλα δημιουργημένα ή βελτιωμένα από εμάς - εντός του κόστους. Από τοπικές επιχειρήσεις B2C μέχρι B2B μεγάλους προμηθευτές, η Outstream διαθέτει τεράστια εμπειρία για να σας καθοδηγήσει σε τοπική, πανελλήνια και διεθνή αναγνωρισιμότητα.   

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

1#   Ιστοσελίδα βασισμένη στο λογισμικό WordPress, το πιο διαδεδομένο λογισμικό ιστοσελίδων στον κόσμο και με μακράν την καλύτερη ανταπόκριση στις αναζητήσεις Google.

2 Φιλοξενία σε Ελληνικό Server με αποτέλεσμα ταχύτατη φόρτωση της ιστοσελίδας σας σε όλες τις συσκευές και όλα τα δίκτυα, ένας ακόμη σοβαρός παράγοντας για να βρίσκεστε πρώτοι στις σχετικές αναζητήσεις Google. 

3#  Λειτουργική & αισθητική υπεροχή αποπνέοντας σύγχρονο ύφος ταυτόχρονα με κύρος

4#   2 giga χώρος (αρχικά), απεριόριστο bandwidth.

5  Απεριόριστες σελίδες/κατηγορίες

6 Απεριόριστες φωτογραφίες

7Απεριόριστα κείμενα

8#   Διασύνδεση με Google Analytics Ειδικού Επιπέδου για ενδελεχή ανάλυση επισκεψιμότητας και εκπαίδευση στην χρήση του

10  Αυτόματη, άψογη προσαρμογή της ιστοσελίδας σας σε όλες τις οθόνες και συσκευές

Εκπαίδευση στην (πολύ εύκολη) χρήση της ιστοσελίδας σας για την ανάρτηση νέων, άρθρων, σελίδων, κατηγοριών μέχρις που να μην έχετε καμμία πλέον απορία, 24/7 τεχνική υποστήριξη.

VELLIS

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα Εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα.

    go to top of page