Outstream 360° eCommerce, All-In-One Program

OUTSTREAM 360 ECOMMERCE PROGRAM 2021

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

Την κατασκευή του e-shop σας, την κατοχύρωση του domain name, την δημιουργία λογοτύπου (αν χρειάζεται), κειμενογραφία, SEO (εμφάνιση στις αναζητήσεις Google), hosting με κορυφαίες ταχύτητες σε Ελληνικό Server, Eταιρική Παρουσίαση, όλη την οργάνωση των διαφημίσεων, του marketing & του branding, την διασύνδεση με Skroutz & Best Price (εφόσον είναι επιθυμητό), και την διασύνδεση του eshop σας με το Facebook/Instagram Store & Google Merchant (αυτόματος συγχρονισμός προϊόντων, τιμών & προσφορών στα Social Media και την Google).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ E SHOP

επίσης:

🔘 Growth Consulting

🔘 Business Consulting

🔘 Brand Strategy

🔘 Marketing Strategy

Analytics Reports με την χρήση του Deepmind Analytics, του πιο προηγμένου εργαλείου ανάλυσης επισκεψιμότητας που δημιουργήθηκε ποτέ, τεχνολογία ανάλυσης επισκεψιμότητας που χρησιμοποιούν η NASA και ο OHE και που για πρώτη φορά στην Ελλάδα έφερε η Outstream.

🔘 Έρευνα Ανταγωνισμού

🔘 Νομική Κάλυψη

🔘 Επίλυση Διαφορών

Εισέλθετε στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και πενταπλασιάστε (κυριολεκτούμε) τον τζίρο της επιχείρησής σας

PROSFORES KATASKEVIS ESHOP OUTSTREAM 360 eCommerce eshop me 120 evro ton mina

Εντός του κόστους του 360 eCommerce Program όλη η διαρκής οργάνωση των διαφημίσεων σας στα social media και την Google με δημιουργία banners, carousel, κειμενογραφίας, ανάλυσης στατιστικών, αποστολής εβδομαδιαίων αναφορών σε εσάς με την ανάλυση της επισκεψιμότητας & του conversion rate ( του βαθμού μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες), όπως και του ROI (Return of Invesment) κοντολογίς, πόσα δώσαμε-πόσα πήραμε, έτσι ώστε με την συνεχή παρακολούθηση των στατιστικών αυτών να βελτιώνουμε διαρκώς τα αποτελέσματα. 

 

Η Outstream υπερήφανα έχει πελάτες με τζίρο πέρα από κάθε προσδοκία από τους πρώτους μήνες εφαρμογής του Outstream 360° eCommerce Program, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ. 

outstream down arrow

απεριόριστη υποστήριξη και εκπαίδευση στην (πολύ εύκολη) χρήση του

outstream down arrow

απεριόριστες σελίδες, προϊόντα, κατηγορίες & φωτογραφίες

outstream down arrow

τεχνική υποστήριξη για την σύνδεση με Skroutz, Bestprice κτλ. (εντός του κόστους)

Outstream 360°

All In One Program

Η πιο καινοτόμα, οικονομική και ολοκληρωμένη λύση e-shop στην Ελλάδα. Μόνο από την Outstream.

αναλυτικά η προσφορά

#   E-shop βασισμένο στο CMS του WordPress, της πλέον διαδεδομένης πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου & πώλησης προϊόντων παγκοσμίως, και με την καλύτερη απόκριση στις αναζητήσεις Google παγκοσμίως.

 #   Λογισμικό e-shop WOO COMMERCE, το πιο διαδεδομένο πλέον παγκοσμίως, λόγω της ευελιξίας και ευκολίας χρήσης του.

 Φιλοξενία σε Ελληνικό Server με αποτέλεσμα εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας και τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις Google.

 Κορυφαία αισθητική και λειτουργικότητα, με αποτέλεσμα την εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

#    Απεριόριστος χώρος στον server, απεριόριστο Bandwidth.

#    Κανείς περιορισμός σε αριθμό προϊόντων-κατηγοριών

#   Κανείς περιορισμός σε αριθμό φωτογραφιών

#    Κανείς περιορισμός σε ποσότητα κειμένων.

#    Απεριόριστες σελίδες

#    Gallery με κινούμενη εικόνα (ανά προϊόν και ανά κατηγορία)

#    Google Analytics για ενδελεχή έλεγχο της επισκεψιμότητας

#   Full Mobile Functionality  προσαρμόσιμο απόλυτα σε όλες τις οθόνες και συσκευές

#   Τέσσερις τρόποι πληρωμής: Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα, PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Αντικαταβολή

#   Εκπαίδευση στην χρήση του e-shop, στην ανάρτηση/τροποποίηση/διαγραφή/αλλαγή προϊόντων μέχρις ότου να μην υπάρχει καμία απορία, διαρκής υποστήριξη 24/7 για την χρήση και την λειτουργία του.

# Εντός του κόστους του 360 eCommerce Program όλη η οργάνωση της διαφήμισης σας στα social media και την Google με δημιουργία banners, carousel, κειμενογραφίας, ανάλυσης στατιστικών, αποστολής εβδομαδιαίων αναφορών σε εσάς με την ανάλυση της επισκεψιμότητας, του conversion rate ( βαθμός μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες)

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

INVOICELOGO

Μέ την ανάληψη του έργου σας παραδίδεται υπογραγραμένο και σφραγισμένο από την εταιρεία μας συμφωνητικό που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα παραπάνω και το κόστος που είναι τελικό.

Δεν υπάρχουν μετέπειτα χρεώσεις, “αδιόρατα” γράμματα και οποιοσδήποτε άλλος όρος πλην αυτών που διαβάσατε.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

  Υ.Γ.

  Και η αποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε

  Ψυχή και σώματι, τις μικρές επιχειρήσεις να γίνουν μεγαλύτερες, και τις μεγαλύτερες πραγματικά μεγάλες.

  Στην Outstream δεν αποζητούμε απλώς νέους πελάτες, μήτε τα χρήματά τους: αποζητούμε πελάτες που πιστεύουν αυτά που πιστεύουμε και έτσι, μεγαλώνουμε μαζί, στην πραγματική προσπάθεια να βελτιώσουμε την κατάσταση. 

  Αυτό αποδεικνύουν οι εταιρικές συνεργασίες που έχουμε με δεκάδες εταιρείες που εμπιστεύονται εμάς και μόνον εμάς για πάνω από μια δεκαετία, που μας καλούν να διαπραγματευτούμε εμπορικές συμφωνίες εκ μέρους τους και να τους συνοδεύουμε στο εξωτερικό, ενώ μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε άλλους πελάτες.

  Αυτό αποδεικνύουν επίσης οι απορρίψεις μας για συνεργασία σε τουλάχιστον 30% μηνιαίως των αιτημάτων συνεργασίας που δεχόμαστε από νέους πελάτες που μας προσεγγίζουν, έτοιμοι να μας πληρώσουν: αρνούμαστε όχι από έπαρση ή γιατί μας περισσεύουν, αλλά όταν διαπιστώνουμε πως δεν πιστεύουν σε αυτά που πιστεύουμε, δεν έχουμε κοινή αισθητική του κόσμου, των πραγμάτων και του επιχειρείν, πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε;

  go to top of page